Ciorba de legume cu zdrente de ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 23 Apr 2013 | 6707 vizualizari

 

Ingredientele folosite cat si cantitatea acestora, difera in functie de gusturi... puteti adauga orice va place!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • telina
  • 2 rosii
  • 1l bors
  • pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 ciuperci
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • bulion sau suc de rosii
  • sare si cimbru dupa gust
  • optional: 1-2 linguri cu ulei
  • verdeturi: patrunjel, loboda, leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu zdrente de ou:

Legumele tocate sau feliate, dupa bunul plac, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand dau intr-un clocot, doua, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 de minute la foc potrivit, avand grija sa nu se sfarame. Potrivim de gust cu sare, punem borsul, uleiul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa mai dea intr-un clocot si adaugam apoi cele doua oua batute spuma (amestecand usor in ciorba). Se ia de pe foc si se adauga cimbrul si verdeata.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

25.04.2013, 10:43

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 12:35

ce ciorbica buna

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata si ou batut