Ciorba de legume cu zdrente de ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 23 Apr 2013 | 11016 vizualizari

 

Ingredientele folosite cat si cantitatea acestora, difera in functie de gusturi... puteti adauga orice va place!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • telina
  • 2 rosii
  • 1l bors
  • pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 ciuperci
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • bulion sau suc de rosii
  • sare si cimbru dupa gust
  • optional: 1-2 linguri cu ulei
  • verdeturi: patrunjel, loboda, leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu zdrente de ou:

Legumele tocate sau feliate, dupa bunul plac, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand dau intr-un clocot, doua, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 de minute la foc potrivit, avand grija sa nu se sfarame.  Potrivim de gust cu sare, punem borsul, uleiul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa mai dea intr-un clocot si adaugam apoi cele doua oua batute spuma (amestecand usor in ciorba). Se ia de pe foc si se adauga  cimbrul si verdeata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza