Ciorba de burta

de divainbucatarie in Ciorbe, 8 Dec 2010 | 5678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg burta si picioare de vaca
  • 3 morcovi mari
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi (mica)
  • 100 g gogosari murati in otet
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri otet
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Pentru inceput punem la fiert burta si picioarele de vaca. Dupa ce da in fiert apa, trebuie sa scoatem spuma si o lasam sa fiarba la foc potrivit.Daca burta este aproape fiarta adaugam legumele si gogosarii in otet. Punem la fiert jumatate din cateii de usturoi intregi si jumatate pisati.Intr-un bol amestecam galbenusurile, smantana si faina. Amestecul il vom diluam cu putina zeama in care a fiert burta, astfel incat sa nu fie rece si sa taie cand o turnam in ciorba de pe foc. Turnam smantana cu ou si faina in oala si amesatecam continuu. Dupa aceasta operatiune condimentam cu sare, piper si otet.Mai fierbem inca 15 minute si verificam daca este fiarta burta. Servim ciorba fierbinte cu smantana, otet sau mujdei de usturoi separat, in functie de preferinte.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionix 1

08.12.2010, 17:25

este şi preferata mea... dar o fac doar de câteva ori pe an... după Crăciun îi vine rândul... mi-ai făcut o poooftă

divainbucatarie 1

09.12.2010, 13:11

si eu o fac de cateva ori. sotul meu nu mananca asa ca o fac doar cand vin musafiri care stiu sigur ca sunt doritori de ciorba de burta

alinutzika 1

23.09.2011, 15:31

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca