Ciorba de cartofi cu sfecla rosie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 29 Iun 2014 | 2001 vizualizari

 

o ciorba de post foarte gustoasa, mai ales rece

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati mici de sfecla rosie (cca 400 gr. in total)
  • 2 cartofi mari (cca 500 gr.)
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba uscata
  • 1 foaie de dafin
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • oregano in otet
  • leustean verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei la foc mic.


Adaugam si rindelele de morcov si lasam sa se caleasa pana isi schimba uleiul culoarea in auriu.


Maruntim sfecla la robot, o adaugam peste legumele sotate. Condimentam cu sare si piper dupa gust.


Adaugam cca 2l apa rece. Lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.


Adaugam in ciorba cubulete de cartofi, 1 foaie de dafin si lasam sa mai fiarba ciorba pana se inmoaie si cartofii.


La final oprim focul la oala,adaugam o lingura de oregano in otet, presaram marar verde si leustean proaspat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.06.2014, 21:28

O daaaa, din asta chiar vreau!

alilianaa 1

29.06.2014, 22:01

tare buna...mai ales rece

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita afumata