Ciorba de cartofi cu sunca afumata

de Sidy in Ciorbe, 12 Apr 2012 | 3174 vizualizari

 

Am mai facut ciorba de cartofi acum ceva vreme, in varianta lacto-vegetariana.
Dar acum , bineinteles ca n-am reusit sa ma abtin si sa nu pun si putina afumatura .
E mult mai buna asa...si cu putin leustean proaspat deasupra...

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 200 g sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sunca afumata:

Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).


Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.


Sunca se pune la fiert intr-o oala.


Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.


In cratita punem apoi ceapa, pasta de gogosari, cartofii cu sare si piper,la fiert.


cand sunt toate fierte adaugam frunzele de leustean verde si lasam sa dea un clocot.


Ciorba se acreste cu zeama de pe ardeii iuti si se adauga smantana dupa ce s-a stins focul, presarand deasupra patrunjel verde si leustean tocat.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alinutza80 1

12.04.2012, 16:02

tare buna cu afumatura

adry88 1

12.04.2012, 16:58

ti-a mai ramas k vreau si eu la cat de buna tia iesit

iri_iri 1

12.04.2012, 20:50

trebuie sa fie buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita afumata