Ciorba de cartofi cu sunca afumata

de Sidy in Ciorbe, 12 Apr 2012 | 4022 vizualizari

 

Am mai facut ciorba de cartofi acum ceva vreme, in varianta lacto-vegetariana.
Dar acum , bineinteles ca n-am reusit sa ma abtin si sa nu pun si putina afumatura .
E mult mai buna asa...si cu putin leustean proaspat deasupra...

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 200 g sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sunca afumata:

Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).


Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.


Sunca se pune la fiert intr-o oala.


Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.


In cratita punem apoi ceapa, pasta de gogosari, cartofii cu sare si piper,la fiert.


cand sunt toate fierte adaugam frunzele de leustean verde si lasam sa dea un clocot.


Ciorba se acreste cu zeama de pe ardeii iuti si se adauga smantana dupa ce s-a stins focul, presarand deasupra patrunjel verde si leustean tocat.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alinutza80 1

12.04.2012, 16:02

tare buna cu afumatura

adry88 1

12.04.2012, 16:58

ti-a mai ramas k vreau si eu la cat de buna tia iesit

iri_iri 1

12.04.2012, 20:50

trebuie sa fie buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana