Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Iul 2018 | 2902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fasii fleica afumata
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras galben
  • 3 morcovi medii
  • cca 500 gr. cartofi noi
  • 1 telina mica
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500gr. rosii de gradina pasate
  • patrunjel verde
  • 2 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Fasiile de fleica se cresteaza si se pun la totat in oala cu 2 lg de ulei, boabele de mustar, ceapa tocata, ardeiul taiat bucatele, cubulete de telina si rondelele de morcovi.

Lasam totul la sotat la foc mediu, cca 7 minute.

Adaugam foaia de dafin, rosiile pasate, apa plata. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cartofii taiati cuburi de marimea dorita.

Ciorba se lasa la fiert cca 30 minute, asezonam cu sare si piper, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba aita