CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker

de mihaelar63 in Ciorbe, 2 Mar 2017 | 659 vizualizari

 

 Ce poate fi mai bun la o ciorba, decat sa fie preparata cu legume proaspete din gradina ? Va spun eu :D Sa-i mai pui ceva carnita, asa de gust !!!! Am preparat aceasta ciorbita la multicookerul Philips.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1radacina patrunjel
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata carne porc usor afumata [aprox .300 gr]
  • frunze telina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker :


  1. Spalati bine legumele.

  2. Curatati si spalati din nou legumele.

  3. Tocati marunt ceapa. Feliati ardeii.

  4. Taiati cuburi patrunjelul radacina.

  5. Taiati rondele morcovii si usturoiul.

  6. Taiati cuburi mai mari cartofii si dovlecelul.

  7. Se seteaza aparatul de gatit Philips Multicooker, pe functia de prajire.

  8. Prajiti usor ceapa, usturoiul, morcovul, patrunjelul si ardeii pana ceapa devine sticloasa.

  9. Turnati in cuva 2 l apa. Sarati.

  10. Introduceti carnea.

  11. Setati aparatul de gatit pe fierbere 45 minute.

  12. Dupa 10 minute, se adauga cartofii .

  13. Spalati rosiile si le increstati. Se introduc in zeama ce fierbe. Se scot si se curata de pelite. Se toaca marunt.

  14. Spre sfarsitul fierberii, in ultimele 10 minute, se pun rosiile tocate si cuburile de dovlecel.

  15. Gustati si sarati sau condimentati, daca mai este nevoie.

  16. Serviti ciorba de cartofi cu dovlecel, decorata cu frunze de telina.

 

TIPS-URI

1

La sfarsitul prepararii, gustati mancare si sarati sau condimentati, daca mai este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

04.03.2017, 01:34

Anca , carnita afumata a disparut prima

kytz 1

04.03.2017, 10:47

Buna ciorba! Din titlu credeam că e numai cu legume, pe parcurs am dat și de cărniță :"> !

noiinbucatarie 1

05.03.2017, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu carne de porc