Ciorba de coaste afumate

de Laly in Ciorbe, 25 Feb 2014 | 15761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr coasta afumata de porc
  • 1 morcov potrivit
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 cartof potrivit ca marime
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 cuiburi taietei
  • patrunjel verde
  • zeama de varza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de coaste afumate:

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala incapatoare punem coasta sa fiarba cu apa rece.


Intre timp curatam legumele. Morcovul, telina,si pastarnacul le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cine doreste le poate taia cubulete potrivite. Rosia se opareste, se curata de pielita si se da si ea pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca marunt, iar cartoful se taie cubulete. Lasam sa fiarba carnea, iar cand incepe sa se formeze spuma deasupra, o luam cu o lingura. Curatam de spuma ori de cate ori este nevoie. Adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea este bine fiarta. Spre sfarsitul prepararii adaugam zeama de varza dupa gust si pasta de tomate. Mai adaugam sare doar daca este nevoie. Atentie, nu punem sare de la inceput in ciorba, deoarece si zeama de varza este sarata. Lasam sa fiarba cateva minute, apoi adaugam taieteii si lasam sa dea in cateva clocote, cat sa se inmoaie. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

madi_marin 1

25.02.2014, 18:45

buna rau!

Sim0na 1

26.02.2014, 11:20

delicioasa ciorbita!

tanyapatap 1

28.04.2014, 10:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu oase garf afumate