Ciorba de cocos cu taitei de casa

de Toamna07 in Ciorbe, 1 Dec 2012 | 6762 vizualizari

 

Inima bucatariei romanesti o reprezinta ciorba si cred ca sunteti de acord cu mine. Am primit de la matusa sotului meu un cocos din ala hranit bio,doar cu graunte si de cand am pus mana pe el am stiut ca se tine destul de batos :)) si o sa am de fiert la el.Asa ca... l-am aruncat direct in oala minune( sub presiune) si am scapat destul de repede .:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 cocos
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • rosii cuburi
  • 2 litri de bors
  • taitel de casa
  • patrunjel sau leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos cu taitei de casa:

Dupa ce am spalat pasarea  foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.
Cand cocosul a fost aproape fiert  am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina.

Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul.

Ciorba este nedefinita,trebuie simtita si indelung degustata!:)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:24

Buna rau!!!!!!!!

Toamna07 1

07.03.2013, 13:03

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 10:51

eee...daca-i de cocos ...chiar e buna ciorbica

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean