Ciorba de conopida si brocolli

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Iul 2013 | 1059 vizualizari

 

ca tot e ora pranzului, poate doreste cineva o ciorba usoara.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei (diferit colorati)
  • 4 linguri de ulei
  • 3 l apa
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 500 gr.legume congelate (morcov, conopida, brocolli)
  • verdeata tocata marunt (marar si patrunjel)
  • 1 cutiuta mica pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida si brocolli:

Curatam ceapa si ardeiul,le spalam si le tocam marunt.


Le calim in ulei, adaugam legumele congelate, pasta de tomate, boabele de mustar, sarea, piperul si foaia de dafin.


Le lasam sa se caleasca cca 5 minute apoi completam cu apa.


Lasam sa fiarba cca 30 min, adaugam verdeata tocata marunt si servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida si brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Valclaudia 1

07.07.2013, 20:44

te pup, vecinico!

Rocsi 1

07.07.2013, 21:12

Sim0na 1

08.07.2013, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc