Nu-i cu introducere,e doar cu dovlecei si acrita cu bors....
Mai intai pregatim toate legumele, dupa cum urmeaza: curatam morcovul, pastarnacul si le dam pe razatoarea mare, ceapa o taiem marunt, ardeiul cubulete, dovlecelul cubulete mai mari. Incingem uleiul si punem legumele mai putin dovlecelul, adaugam putina sare si lasam sa se caleasca legumele, pana devin moi si isi schimba culoarea. Apoi adaugam 4 l de apa si lasam sa dea in clocot, cand a inceput sa dea in clocot adaugam dovleceii si lasam sa fiarba pana se patrund dovleceii (n-am cronometrat cat timp ). Cand sunt fierti si dovleceii se adauga borsul se lasa sa dea in clocot se trage de pe foc si se pune leusteanul tocat.
1
potriviti de sare la final dupa ce puneti borsul
2
e mai bun borsul facut in casa,dar cand nu-l ai e bun si asta de la delikat