Ciorba de dovlecei

de Constelatialeu in Ciorbe, 14 Oct 2013 | 4427 vizualizari

 

Nu-i cu introducere,e doar cu dovlecei si acrita cu bors....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4 ardei rosii
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura de leustean
  • 2 linguri de bors de la delikat
  • 4 l de apa
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Mai intai pregatim toate legumele, dupa cum urmeaza: curatam morcovul, pastarnacul si le dam pe razatoarea mare, ceapa o taiem marunt, ardeiul cubulete, dovlecelul cubulete mai mari. Incingem uleiul si punem legumele mai putin dovlecelul, adaugam putina sare si lasam sa se caleasca legumele, pana devin moi si isi schimba culoarea. Apoi adaugam 4 l de apa si lasam sa dea in clocot, cand a inceput sa dea in clocot adaugam dovleceii si lasam sa fiarba pana se patrund dovleceii (n-am cronometrat cat timp ). Cand sunt fierti si dovleceii se adauga borsul se lasa sa dea in clocot se trage de pe foc si se pune leusteanul tocat.

 

TIPS-URI

1

potriviti de sare la final dupa ce puneti borsul

2

e mai bun borsul facut in casa,dar cand nu-l ai e bun si asta de la delikat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lia_ 1

15.10.2013, 07:49

mai nu imi plac dovleceii dar ciorbica ta arata excelent

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:26

simonacallas 1

25.03.2014, 08:36

Mie ciorba de dovlecei imi aduce aminte de copilarie Intotdeauna mi-a placut, iar a ta e tare aspectuoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac de post