Ciorba de dovlecel

de Ancutsa in Retete Delikat, 11 Iul 2018 | 703 vizualizari

 

Ciorba de dovlecel. Pentru ca nu am avut la indemana decat putin patrunjel proaspat, am incercat cu ocazia aceasta si ierburile de gradina de la Delikat.
 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba uscata;
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • sare, dupa gust
  • 250 g rosii la conserva
  • 2 maini de fidea
  • 500 ml bors
  • 1 lingura de ierburi de gradina Delikat
  • o mana de patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel:


Se calesc ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica si ardeiul gras taiat cubulete. Se adauga un castronel cu rosii (eu am avut rosii de la conserva), dovlecelul curatat de coaja si taiat bucati mai mari. Se calesc impreuna cam 5 minute.


Se completeaza oala cu apa si se lasa sa fiarba cam 20 de minute, apoi se adauga cam 2 maini de fidea.


Dupa 10 minute se acreste cu bors, dupa gust (eu am pus 500 ml de bors la o oala de ciorba de 3 litri). Se mai lasa un pic sa fiarba, se ia focul si se pune o lingura cu ierburi de gradina, dar si patrunjel proaspat tocat marunt.


Se poate servi cu ardei iute.



Timp total de pregatire: aprox 40 de minute


Portii: 8



Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:


http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/ciorba-de-dovlecel.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Ancutsa 1

16.07.2018, 18:45

Multumesc mult, Katty!

Ksenya 1

24.07.2018, 10:22

arata tare bine! Pe gustul meu

Ancutsa 1

24.07.2018, 21:29

Multumesc mult, Ksenya!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in chifla, cu muraturi