Ciorba de dovlecel

de Ancutsa in Retete Delikat, 11 Iul 2018 | 2195 vizualizari

 

Ciorba de dovlecel. Pentru ca nu am avut la indemana decat putin patrunjel proaspat, am incercat cu ocazia aceasta si ierburile de gradina de la Delikat.
 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba uscata;
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • sare, dupa gust
  • 250 g rosii la conserva
  • 2 maini de fidea
  • 500 ml bors
  • 1 lingura de ierburi de gradina Delikat
  • o mana de patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel:

 

Se calesc ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica si ardeiul gras taiat cubulete. Se adauga un castronel cu rosii (eu am avut rosii de la conserva), dovlecelul curatat de coaja si taiat bucati mai mari. Se calesc impreuna cam 5 minute.

Se completeaza oala cu apa si se lasa sa fiarba cam 20 de minute, apoi se adauga cam 2 maini de fidea.

Dupa 10 minute se acreste cu bors, dupa gust (eu am pus 500 ml de bors la o oala de ciorba de 3 litri). Se mai lasa un pic sa fiarba, se ia focul si se pune o lingura cu ierburi de gradina, dar si patrunjel proaspat tocat marunt.

Se poate servi cu ardei iute.

 

Timp total de pregatire: aprox 40 de minute

Portii: 8

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/ciorba-de-dovlecel.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Ancutsa 1

16.07.2018, 18:45

Multumesc mult, Katty!

Ksenya 1

24.07.2018, 10:22

arata tare bine! Pe gustul meu

Ancutsa 1

24.07.2018, 21:29

Multumesc mult, Ksenya!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ficatei de pui