Ciorba de fasole boabe

de alilianaa in Ciorbe, 10 Oct 2013 | 2932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg fasole boabe
  • 3 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • o jumatate pastarnac
  • un ardei
  • doua rondele telina
  • sare, piper, foi dafin, cimbru
  • o lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri pasta de rosii
  • marar verde
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea se lasa la umflat in apa fiebinte. Cand vedem ca a capatat volum, schimbam apa si o punem la fiert cu o lingurita de bicarbonat. Legumele le curatam, spalam si portionam. Cand apa incepe sa clocoteasca si  observam ca fasolea s-a fiert aruncam apa si punem fasolea la fiert in apa curata cu sare, boabe de piper, 2 foi de dafin si o cracuta de cimbru. Intr-o tigaie, in paralel, punem la incins uleiul si sotam legumele pregatite. Cand acestea s-au inmuiat pe jumatate le adaugam la fasole. Lasam sa fiarba pana vedem ca bobul de fasole este patruns si asemenea si legumele. Potrivim de sare. La final adaugam 2 linguri sos de rosii. Mai lasam la fiert 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

alilianaa 1

11.10.2013, 00:08

Rocsi

Irina 1

11.10.2013, 08:56

Mmmm, ce bunatate! Mi-ai facut o pofta, Liliana...

alilianaa 1

11.10.2013, 20:39

Irina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole alba