Bors de perisoare

de laura2002 in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 1183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne
  • 0.500 grame carne tocata si 2 oase mici (dau gust mai bun)
  • sare
  • piper
  • frunze de patrujel
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • Pentru bors
  • 0.500 ml bors casa/comert sau lamiie
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina
  • morcov
  • 2 cepe potrivite
  • leustean
  • fidea
  • 2 cartofi

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Amestec perisoare: carnea tocata se amesteca cu ou, orez, ceapa taiata marunt si patrunjel.


Intr-o cratita se pun oasele la fiert. Cind au inceput sa fiarba se aduna spuma si se adauga perisoarele. Perisoarele cind incep sa fiarba se stringe din nou spuma. Se adauga ceapa, morcovul, telina, pastirnacul si cartofii. Se lasa sa mai fiarba la foc potrivit. Cind sunt aproape fierte se adauga fideaua, borsul, sucul de rosii si sarea.


Cind este gata se inchide aragazul si se adauga leusteanul tocat.


Se serveste cu smintina si ciusca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Cris2711 1

26.05.2013, 15:28

super

Rocsi 1

26.05.2013, 22:51

O ciorba foarte buna

_Alina_ 1

27.05.2013, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare