Ciorba de fasole boabe cu carne de porc

de Cris2711 in Ciorbe, 3 Aug 2013 | 11742 vizualizari

 

o ciorbitza delicioasa:)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne de porc
  • oase de porc
  • 400 gr.fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 4 rosii proaspete
  • pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei 100 ml
  • foaie de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu carne de porc:


  • Fasolea se pune in apa rece de pe o zi pe alta.

  • A doua zi se fierbe,se schimba apa de trei ori,de fiecare data dupa ce a dat in fiert.Se strecoara.

  • Radacinoasele se spala bine si se taie dupa dorinta.

  • Se curata ceapa,se spala,se taie marunt.

  • Apoi se curata rosiile,se taie felii.

  • Patrunjelul si leusteanul se spala si taie marunt.

  • Pasta de tomate se dilueaza in putina apa,circa 50 de ml.

  • Intr-o oala de 5 l,se caleste ceapa in ulei 100 ml, se caleste carnea, carnea si oasele se fierb in 2 l de apa.Se spumeaza.

  • Apoi se adauga radacinoasele , fasolea fiarta,sarea si piperul.

  • Si se mai adauga inca 1,5 l apa.

  • Se lasa sa fiarba,apoi se adauga cartofii , ardeiul gras si dafinul.

  • Se adauga si pasta de tomate si rosiile.

  • Se lasa 2 ore sa fiarba.

  • Se scoate frunza de dafin.

  • Inainte de servire se adauga si patrunjelul taiat marunt.

  • Se serveste fierbinte.

  • Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

-se serveste calda.

2

-se poate gati si cu bors.

3

-sunculita afumata optional

4

-se serveste cu ceapa rosie frecata cu sare,taiata felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

04.08.2013, 12:08

Rocsi scump mie imi place sa o mananc cu ceapa rosie

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 22:54

foarte buna

NicolyVC 1

10.04.2017, 19:58

impreuna cu cartofii 2 ore?ceva straniu..ce va deveni?piureu//

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta