Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Mai 2011 | 4988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 600g ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.


Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.


Ciolanul se spala.


Eu am pus la fiert fasolea cu ciolanul si putina sare in oala sub presiune.cam o ora.


Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.


Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.


Ciolanul l-am scos pe o farfurie, am scos oasele, l-am poptionat si l-am pus in oala.


Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.


Am pus rosiile taiate marunt si pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.


Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.


Dupa cateva clocote este gata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

04.05.2011, 16:45

adry88 1

06.05.2011, 11:02

MotanLaOale 1

06.05.2011, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta