Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Mai 2011 | 5487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 600g ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.


Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.


Ciolanul se spala.


Eu am pus la fiert fasolea cu ciolanul si putina sare in oala sub presiune.cam o ora.


Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.


Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.


Ciolanul l-am scos pe o farfurie, am scos oasele, l-am poptionat si l-am pus in oala.


Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.


Am pus rosiile taiate marunt si pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.


Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.


Dupa cateva clocote este gata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

04.05.2011, 16:45

adry88 1

06.05.2011, 11:02

MotanLaOale 1

06.05.2011, 11:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc