Ciorba de fasole boabe cu kaiser

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 8226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -250g fasole alba boabe
  • -2,5 l apa
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1/2 telina
  • -1 ardei gras
  • -2 rosii
  • -2-3 linguri bulion
  • -2-3 linguri ulei
  • -175 g kaizer
  • -cateva fire patrunjel
  • -cateva fire leustean
  • -tarhon
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu kaiser:

 Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare.
Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa fiarba si se adauga apoi rosiile taiate felii, cateva fire de patrunjel si leustean tocate marunt.
Separat , se taie kaizerul bucati si se caleste in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata marunt.Se adauga apoi bulionul, se mai lasa cateva minute la calit dupa care se adauga in ciorba., lasand sa mai dea in cateva clocote.Cand ciorba este gata se potriveste de sare dupa gust. Se i-a ciorba de pe foc si dupa gust se poate aroma cu tarhon, leustean.
Ciorba se poate acri cu otet sau bors, dupa preferinte, dar eu o prefer dulce.
Cand se serveste la masa poti sa spargi o ceapa rosie de apa si....................Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

06.04.2010, 16:49

ooo...daaaa...nebunie...

susu 1

08.04.2010, 22:09

Medioto si ciorbita ta arata fantastic, ca a unei adevarate gospodine, o ciorbita din aia taraneasca, zdravana.

susu 1

08.04.2010, 22:10

Aaaa am uitat de ceapa rosie, alba si verde, plus un ardei iute. O mananc rece ori calda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciocanele cu fidea rollton