Ciorbă de fasole colorată

de Panacris in Ciorbe, 21 Apr 2013 | 2848 vizualizari

 

O ciorbiță gustoasă, colorată numai bună în zille de post!

 

INGREDIENTE

  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 2 bucăți,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1/2 bucată,
  • țelină 1/2 bucată,
  • gulie 1/2bucată,
  • ardei gras 1/2 bucată,
  • fasole boabe roșie 1 conservă,
  • amestec de fasole albă, roșie și năut 1 conservă,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • cimbru,
  • bulion cca.500 ml.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole colorată:

Ceapa, zarzavaturile se curăță, se spală și se toacă mărunt. Se pun la călit în puțin ulei și apă. Se completează cu apă, se adaugă cele două feluri de fasole, se asezonează de sare, piper și mirodenii. Se lasă la fiert cca. 30 de minute spre final se adaugă bulionul, se lasă să dea în clocot,, cca. 5 minute. Se servește fierbinte cu mămăligă sau pâine proaspăt de casă.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole colorată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- TABITA - 1

30.04.2013, 15:11

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:48

foarte buna ciorbica

MOKUSKA 1

13.02.2014, 16:34

Si uite asa mi se face dor de mama ....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat