Ciorbă de fasole colorată

de Panacris in Ciorbe, 21 Apr 2013 | 4895 vizualizari

 

O ciorbiță gustoasă, colorată numai bună în zille de post!

 

INGREDIENTE

  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 2 bucăți,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1/2 bucată,
  • țelină 1/2 bucată,
  • gulie 1/2bucată,
  • ardei gras 1/2 bucată,
  • fasole boabe roșie 1 conservă,
  • amestec de fasole albă, roșie și năut 1 conservă,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • cimbru,
  • bulion cca.500 ml.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole colorată:

Ceapa, zarzavaturile se curăță, se spală și se toacă mărunt. Se pun la călit în puțin ulei și apă. Se completează cu apă, se adaugă cele două feluri de fasole, se asezonează de sare, piper și mirodenii. Se lasă la fiert cca. 30 de minute spre final se adaugă bulionul, se lasă să dea în clocot,, cca. 5 minute. Se servește fierbinte cu mămăligă sau pâine proaspăt de casă.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole colorată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Tabita _ 1

30.04.2013, 15:11

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:48

foarte buna ciorbica

MOKUSKA 1

13.02.2014, 16:34

Si uite asa mi se face dor de mama ....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole cu ciolan afumat