Ciorba de cartofi cu leustean

de Rocsi in Ciorbe, 13 Mai 2011 | 5912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-15 cartofi mai mari
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • 1 pastarnac
  • leustean mai mult(cel putin eu am pus mult)
  • bors pentru acrit
  • sare/vegeta
  • piper
  • 200 gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu leustean:

Intai de toate luam toate legumele si le pregatim.


cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.


ardeiul rosu si cel galben il spalam si il taiem cubulete.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam.


morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


rosia o curatam de pielita si o taiem bucatele.


pastarnacul il curatam si il taiem cat mai marunt.


intr-o oala de cam 6-7 litri ,puneti pe 3 sferturi apa.


cand apa incepe sa fiarba dam drumul la cartofii taiati.


cand incep sa fiarba cartofii adaugam ceapa ,ardeii,morcovul si pastarnacul.


acoperim cu un capac si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit.


cat timp fierbe ciorba luam patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam.


la fel procedam si cu leusteanul..


cand legumele sunt aproape fierte punem rosia si putin patrunjel .


borsul il punem intr-o tigaita separat,si il punem pe foc pana la punctul de fierbere.


cand legumele sunt fierte adaugam borsul fierbinte.


il lasam sa dea 4-5 clocote .


luam putina ciorba din oala intr-un castron ,punem smantana si le amestecam putin,apoi o turnam in oala.


ii dam doar 2-3 clocote,presaram si restul de patrunjel si leusteanul ,apoi inchidem aragazul.


lasam oala acoperita cu capacul macar 15-20 minute,apoi putem servi.


Pofta bunaaaaa!!!!!!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Rocsi 1

17.05.2011, 13:48

ionela

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:20

Rocsi 1

26.05.2011, 18:43

antici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Desert tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu dovlecei