Ciorba de fasole cu carnati

de ela in Ciorbe, 21 Ian 2011 | 12225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole boabe,
  • 1 bucata carnati taranesti,
  • 1 ardei gras,
  • 3 morcovi medii,
  • 1/2 bucata praz,
  • 1 conserva rosii cuburi in bulion,
  • 1 l bulion de casa,
  • verdeturi italiene,
  • tarhon,
  • cimbru,
  • patrunjel,
  • marar,
  • zeama de lamaie sau zeama de la varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carnati:

Punem fasolea la inmuiat in apa cu cateva ore inainte de preparare.


Intr-o oala punem fasolea la fiert si aruncam apa de trei ori,dupa ce a dat in clocot si lasam sa fiarba in a patra apa.


Taiem marunt prazul,morcovii si ardeiul si ii punem in putin ulei si apa,pe foc mic,4minute.


Taiem rondele carnatul si il punem putin la prajit in ulei.


Dupa ce a fiert 30minute fasolea,adaugam legumele,carnatul,rosiile in bulion si bulionul si mai fierbem 20-30minute.Adaugam sare,piper,verdeturi italene,cimbru si tarhon dupa gust.


Luam de pe foc si presaram desupra patrunjel si marar tocat.Acrim cu zeama de lamaie sau zeama de la varza murata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

ela 1

27.01.2011, 00:14

multumesc pt aprecieri

ela 1

27.01.2011, 00:14

Ruxy

ela 1

27.01.2011, 00:20

Kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati