Ciorba de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Feb 2010 | 10967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron de fasole boabe(eu asa masor)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • carne dupa preferinta(costita,oase,carnati)
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carne:

repede puneti fasolea la umflat seara cu apa calda peste ea.Dimineata o fierbeti putin in apa pusa seara,iar dupa ce da in clocot schimbatiapa si puneti fasolea la fiert.Daca folosti carne proaspata sau congelata o fierbeti separat pe jumatate.In fasole adaugati o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare si carnea semi-fiarta(daca folositi costita afumata o puneti direct in fasole de la inceput) si lasati sa fiarba.Cand a fiert fasolea si carnea opriti focul si va apucati de prajeala:intr-o tigaie cu ulei puneti o ceapa tocata marunt si caliti-o putin,apoi adaugati 4 linguri de pasta dizolvata putin in apa si mai lasati 5 min la foc mic mestecand din cand in cand.Puneti prajeala peste fasole si mai dati putin la fiert.SERVITI CU LEUSTEAN TOCAT MARUNT(eu am pus de la pliculet) si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de chiftele cu cartofi