Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 3238 vizualizari

 

O bunatate?!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei capia,
  • 2 morcovi
  • 2 rosii decojite
  • 1 l bors
  • cimbru
  • 1 legatura leustean verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu bulion de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
  • ciolan de porc  afumat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Punem fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa inlocuim apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte), dupa care adaugam ciolanul de porc spalat bine in prealabil. Nu este nevoie sa mai adaugam ulei deoarece carnea de porc va lasa suficienta grasime. Intre timp, dupa ce am spalat si curatat legumele, le tocam marunt, si, cand fasolea si ciolanul de porc au fiert suficient, adaugam legumele si sarea, iar spre sfarsit, adaugam 2-3 linguri de bulion si borsul. Este gata si il putem servi dupa ce a dat in clocot, cand presaram deasupra cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Se serveste cu tarhon proaspat presarat deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

jolygina 1

03.02.2012, 18:21

ooo da delicioasa

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:46

gustoasa ciorbica

Dya Daniela Andrei 1

07.12.2013, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Zama de fasole boabe