Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de roxana_simona in Ciorbe, 5 Iul 2013 | 6669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 700 gr fasole boabe
  • 3-4 linguri de zarzavat
  • tarhon
  • 1-2 linguri de sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri de zeama de la tarhon. Se pune si bulionul. Ciolanul afumat se scoate pe o farfurie ,se lasa sa se raceasca si se taie bucatele, care se pun inapoi in ciorba.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post