Ciorba de fasole pastai cu dovlecei

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Iul 2013 | 5186 vizualizari

 

Merisor mi-a dat idee de ciorbita asta,fasole verde nu am gasit:) foarte buna:D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai subtiri
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 linguri bulion
  • vegeta/boia dulce/piper alb/leustean uscat
  • 1/2 leg patrunjel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura otet de la tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu dovlecei:

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cubulete, punem putina boia dulce si piper alb. Cand s-au inmuiat legumele putin se adauga in oala cu apa pentru ciorba.


Fasolea pastai se curata la capete si se rupe in doua, se clateste bine si se adauga la fiert.


Cand sunt aproape fierte se adauga si dovlecelul curat de coaja si de seminte si taiat cubulete.


Se adauga si vegeta si leusteanul uscat si daca mai este nevoie piper alb.


Se adauga si bulionul si se mai lasa 10 minute la fiert.


La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si otetul de la tarhon.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.07.2013, 23:02

Reteta-Video 1

24.07.2013, 10:22

Bya Ralu 1

24.07.2013, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu praz