Ciorba de fasole verde-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 15 Mai 2010 | 5346 vizualizari

 

o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g fasole verde(pastaia rotunda)
  • 3 morcovi
  • 1 bucatata telina
  • 1/2 ardei rosu
  • pasta de tomate 1 cutie 200g
  • 1 ceapa
  • sare
  • 5-6 linguri paste fainoase stelute fara ou
  • 2 cani bors casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde-post:

Se curata morcovul ,telina se taie bucatele,


se curata si ceapa si se pun sa fierba in apa cu sare si ardeiul taiat intr-o oala cu 3-4 litri cu apa


Fasolea se curata si se spala bine apoi se taie bucatele si se pune peste zarzavaturi si se lasa sa fierba impreuna toate


Cand fasolea si zarzavaturile sunt fierte se pun paste fainoase si se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa care se pune pasta de tomate si borsul si se mai da 2 clocote


Se serveste cu ardei piscos(cui ii place ,mie personal nu,la sotu' da)


este o mancare de post foarte gustoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

16.05.2010, 18:50

multumesc rocsi mi-a venit in minte dupa ce am vazut reteta ta de ciorba

epurasha2bb 1

18.05.2010, 18:37

ce frumosarata asa cu stelute!

mariac 1

18.05.2010, 20:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari