Ciorba de gaina cu zdrente de ou

de JulyCris in Ciorbe, 20 Mai 2014 | 1811 vizualizari

 

Ador ciorbita de gaina de tara. Am primit gaina,am si facut ciorbita.

 

INGREDIENTE

  • o gaina de tara (eu am oprit pulpele si pieptul pt o mancarica)
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • delikat
  • rosii facute in casa
  • o mana fidea
  • 1 ou
  • patrunjel verde(o legatura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina cu zdrente de ou:

Se spala gaina bine si o portionam. Punem carnea intr-o oala cu apa la fiert. Luam spuma care se formeaza deasupra cu ajutorul unei spumiere sau linguri. Lasam sa fiarba inca o ora(depinde acum si de gaina cat de repede fierbe). Spalam legumele si le tocam marunt. Eu pastarnacul si radacina de patrunjel le scot dupa ce fierb. Le pun bucati mai mari in oala,dupa care le scot. Adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Incercam carnea si daca e aproape fiarta,adaugam si rosiile pt ciorba. Punem si delikat. Cand carnea e fiarta,adaugam o mana de fidea si mai lasam 5-10 minute. Intre timp, batem un ou bine cu furculita,iar dupa ce am oprit focul,punem oul in oala si amestecam. Asezonam cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Oul se poate pune batut cu furculita direct in oala,sau se pun cateva linguri din zeama fierbinte in castronelul unde se afla oul. Amestecam si adaugam in oala. Astfel,oul se va face "zdrente".

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

21.05.2014, 11:18

JulyCris 1

24.05.2014, 00:21

Multumesc!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de găină