Ciorba taraneasca de vacuta

de mihaelar63 in Ciorbe, 10 Feb 2010 | 18773 vizualizari

 

deoarece ciorba este taraneasca o voi prezenta intr-una din farfuriile mele de ,,zestre ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de vacuta [ manzat ]
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ardei 
  • 2 cartofi
  • 200 gr varza rosie
  • 200 gr fasole boabe  [conserva ]
  • 200 gr mazare verde [congelata ]
  • sare
  • boia
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 2 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri otet  cu tarhon 
  • 1 buc marar uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici .


2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete taiati si mazarea verde.


3. cand legumele sunt patrunse se pune si fasolea boabe si varza taiata fidelute


4. la sfarsit se drege gustul cu otet cu tarhon , piper si patrunjel verde .


5. se pune in ciorba si carne de vacuta taiata bucati mici .


6. rasolul de vacuta se spala se opareste si se fierbe separat pana se poate desprinde de pe oase .

 

TIPS-URI

1

daca preferati puteti pune si smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

11.02.2010, 18:17

Bunica 1

12.02.2010, 14:59

Cu atatea legume si rasolul de vita nu poate iesi decat........foarte buna

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:22

mama ce bunatate,imi place k ai pus f multe legume

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita din oase de vita cu legume