Ciorba cu perisoare

de mihasara in Ciorbe, 26 Sep 2012 | 3511 vizualizari

 

Este ciorba mea preferata:)

 

INGREDIENTE

  • ·3 cepe
  • ·1 dovlecel
  • ·200 g telina
  • ·2 ardei grasi sau capia rosii
  • ·2 ardei grasi verzi
  • ·4 morcovi
  • ·500 g carne tocata
  • ·100 g orez
  • ·1 ou
  • ·3 rosii
  • ·1 lingura pasta de tomate
  • ·1 bors magic
  • ·100 g mazare boabe
  • ·100 g fasole verde
  • ·100 g varza tocata fin
  • ·leustean
  • ·1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
  • ·sare
  • ·putin piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1. Curatam si spalam legumele.


2. Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.


3. Cand sunt legumele pe jumatate fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.


4. Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.


5. Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.


6. Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.


7. Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.


8. Tocam verdeata si presaram peste ciorba.


TIPS-URI

1

Eu folosesc intotdeauna Bors Magic cu legume de la Knorr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

27.09.2012, 00:15

foarte buna ciorbica

Alexandra Elena 1

03.10.2012, 22:08

ciorbita asta imi place mult

mihasara 1

05.10.2012, 12:17

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare