Ciorba de legume cu afumatura

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Dec 2012 | 8984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste afumate
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde si galbena
  • 3 rosii
  • 3 cartofi
  • ulei
  • zeama de varza
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu afumatura:

Eu am fiert coastele afumate separat o ora, dupa care am scos carnea, am aruncat oasele si am folosit apa in caare au fiert la ciorba.

Ceapa si ceapa verde, morcovii si albitura se curata, se toaca si se caleste 3-4 minute in 3 linguri de ulei, intr-o oala.

Se pune zeama de la afumatura si cand clocoteste se adauga ardeiul, mazarea si fasolea pastai si se fierbe 20 minute.

Se adauga cartofii curatati si taiati si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga carnea de pa coaste, rosiile si zeama de varza si se mai fierbe 10 minute.

Se potriveste de gust, se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza