Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei.

de Bucataras Medi in Ciorbe, 13 Sep 2010 | 8215 vizualizari

 

Na ca si gaina mea a avut aceiasi soarta ca si cocosul Inei..............nu mai bine ii lasam noi sa se bucure si ei unul de celalalt?..........dar gaina mea a zis ca ea nu poate sa traiasca fara consoarta ei si vrea sa aiba aceiasi soarta ca si bietul cocos...............deci zis si facut ,.......trebuia sa ii indeplinesc dorinta bietei gaini,nu?.....asa ca ,la oala cu ea....................cred ca am luat-o razna cu aceasta poveste........da Ina este de vina ca ea m-a inspirat.

 

INGREDIENTE

  • una bucata gaina de curte
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • pastarnac
  • bors facut de mama
  • 4-5 rosii
  • o legatura de leustean
  • taitei(de cumparat.........Ina mai harnicuta i-a facut)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei.:

Tata a sacrificat gaina, mama a jumulit-o , parlit-o, ,portionat-o,imbaiat-o....hahaha.........eu stiu ce io mai fi facut ca mie mi-a dat-o gata doar sa o pun in oala.

Deci gaina portionata merge in oala , acoperim cu apa , adaugam sare si lasam sa fiarba.Se spumeaza din cand in cand .Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele spalate si taiate marunt.Cand totul este fiert (am scos pulpele si urmeaza sa fac o fripturica din ele) se adauga rosiile date prin razatoare si borsul.Lasam la fiert circa 10-15 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.Asezonam cu leustean verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

Bucataras Medi 1

12.04.2011, 07:58

Criss, nu a fost film , a fost adevarat .................

Bucataras Medi 1

12.04.2011, 07:59

Ruxy,buna,buna..................

Bucataras Medi 1

12.04.2011, 09:01

Horia, la orice preparat, la ingrediente pui si un strop de dragoste ...............intradevar, asa zic si eu ..............nimic nu se compara cu o "zburatoare" crescuta in curte.Si ceea ce faci in bucataria ta este incomparabil cu ceea ce mananci in oras...................multumesc de vizita, multumesc de comentariu.Te mai astept cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun