Ciorba de galuste cu rosii si busuioc

de Valclaudia in Ciorbe, 3 Mai 2015 | 889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita busuioc in ulei
  • 1-2 foi de dafin
  • 1,5 l apa rece
  • 2 oua
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri gris
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste cu rosii si busuioc:

In oala punem 2 linguri de ulei la incins.


Adaugam ceapa tocata, morcovul si pastarnacul taiate bucati si lasam sa se caleasca cca.5 minute.


Adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust, mixul de piper, foaia de dafin si apa.


Acoperim oala si lasam la fiert pana se inmoaie legumele.


Spargem ouale intr-un castronel, adaugam un praf de bicarbonat si batem ouale cu furculita.


Adaugam grisul in ploaie, mai presaram un praf de sare si unul de piper alb, omogenizam si formam cu lingura galuste de marimea dorita, pe care le lasam sa plonjeze in oala cu ciorba clocotita.


Dupa ce am format toate galustile acoperim oala si le lasam la fiert la foc mic pana se umfla.


Adaugam busuiocul in ulei, acoperim si lasam cateva minute oala acoperita pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de galuste cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (12)

Corinuta 1

03.05.2015, 14:12

buna tare!

Bya Ralu 1

03.05.2015, 14:46

buna

Rocsi 1

03.05.2015, 19:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi moldovenesti

de Lau 9

ieri la 22:02

Prajitura Dobos

ieri la 21:51

Prajitura cu crema de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:50

Empanadas / Pateuri  cu ton

ieri la 21:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba moldoveneasca de pui