Ciorba de legume cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Iul 2013 | 5237 vizualizari

 

O ciorbita usoara, care la noi in familie care un foarte mare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita ca marime
  • 2 ardei grasi, diferit colorati
  • 4 rosii potrivite ca marime
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde (frunze proaspete,tocate)
  • 150 gr. paste fainoase cu ou
  • sare si piper dupa gust

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.

Punem cca 4l de apa la foc. Cand da in clocot adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, uleiul, foaia de dafin, sare si piper.

Fierbem totul la foc mic cca 10 minute,lasand oala acoperita, apoi adaugam rosiile taiate cubulete. Mai lasam sa fiarba la foc mic,cca 15 min.

Punem pastele la fiert in ciorba, cand sunt aproape  fierte (al dente), adaugam busuioc si rozmarin si oprim focul.

Lasam sa se intrepatrunda aromele iar la final, inainte se servire, presaram patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnati si mazare