Ciorba de legume cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Iul 2013 | 2713 vizualizari

 

O ciorbita usoara, care la noi in familie care un foarte mare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita ca marime
  • 2 ardei grasi, diferit colorati
  • 4 rosii potrivite ca marime
  • 3 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde (frunze proaspete,tocate)
  • 150 gr. paste fainoase cu ou
  • sare si piper dupa gust

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.


Punem cca 4l de apa la foc. Cand da in clocot adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, uleiul, foaia de dafin, sare si piper.


Fierbem totul la foc mic cca 10 minute,lasand oala acoperita, apoi adaugam rosiile taiate cubulete. Mai lasam sa fiarba la foc mic,cca 15 min.


Punem pastele la fiert in ciorba, cand sunt aproape fierte (al dente), adaugam busuioc si rozmarin si oprim focul.


Lasam sa se intrepatrunda aromele iar la final, inainte se servire, presaram patrunjel proaspat tocat.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

27.07.2013, 15:30

Rocsi 1

27.07.2013, 20:34

Vin la o ciorbita

Valclaudia 1

27.07.2013, 21:50

haide,Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce, cu afumatura