Ciorba de legume cu paste si tacamuri de pui

de babi5 in Ciorbe, 2 Aug 2013 | 5472 vizualizari

 

Nu am mai facut aproape de o luna ciorba Azi ...avind in frigider citeva tacimuri de pui,si tot felul de( verdure ) verdeturi si legume ,am zis ca ar fi bine sa fac o ciorbita ..si asa ca am purces la treaba ..mosulica doarme si pot sa-mi fac un picut pofta ..

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg tacimuri pui
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de ardei gras
  • tija de telina
  • 100 gr paste
  • 1/2 cutie pulpa de rosi (350 gr)
  • 350 gr mazare
  • 2 buchetele de conopida
  • 1/2 dovlecel mititel
  • 1 cartof ,mai mare
  • 1 cub cnor
  • 1 ramurica mica de cimbru
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu paste si tacamuri de pui:

Am curatat prima data morcovul si ceapa si ardeiul gras  le-am taiat  marunt le-am pus intr-o oala de 3 l. la calit cu uleiul de masline ,am adaugat  tacimurile de pui le-am lasat 10 min ,sa se joace impreuna cu ceapa morcovul si ardeiul apoi am adaugat 2,5 l de apa calduta amestecata cu cubul  knor.

Am potrivit de sare si  piper si am lasat sa fiarba cca 15 min. dupa care am adaugat conopida cartoful ,dovlecelul  mai lasat un picut, la urma am pus   si mazarea  am  adaugat pulpa de rosii si macaroanele,am mai lasat zece min. la fiert  apoi am mai potrivit de   sare si piper am asezonat cu frunze de patrunjel ....si gata ciorbita .

Pofta  buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu smintina cine doreste

2

Si nelipsitul ardei iute ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu paste si tacamuri de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

anca_rm 1

02.08.2013, 15:01

daca e cu pui si multe legume arata bine, miroase bine si este si buna

babi5 1

02.08.2013, 15:46

Multumesc mult parinte este chiar foarte b un am si facut poze dar din greseala am mutat butonul de la aparat fara sa-mi dau seama si nu accepta pozele ..multumesc inca o data

babi5 1

02.08.2013, 15:47

te pupa Babi andaoana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu smantana