Ciorba de legume cu rasol de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Noi 2015 | 8929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati de rasol de vita
  • 1 ceapa mica 
  • 1-2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 cutie de fasole pastai
  • 2-3 linguri de naut din conserva
  • 2 linguri de rosii in bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/bors maggi cu smantana/piper
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu rasol de vita:

 

In oala de ciorba se pune apa si se pun bucatiile de carne la fiert pentru 45 minute.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu morcovul taiat rondele,dupa care se pun in oala de ciorba.

Cartofii se taie cuburi si se pun si ei la fiert.

Fasolea pastai si nautul se pun aproape de sfarsit cand celalalte legume sunt fierte.

Se pun condimentele dupa gust si cele 2 linguri de rosii in bulion.

La final smantana se amesteca bine cu zeama din ciorba si se toarna in oala(acesta fiind luata de pe foc).

Se pune patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

 Se poate pune si tarhon in otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mirela0911 1

11.12.2015, 09:18

Ce bună e ciorba!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 11:01

Bya Ralu 1

11.12.2015, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors din tarate de grau