Bors de legume

de Mihaela11_jo in Ciorbe, 1 Sep 2011 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari  
  • 2 morcovi mari  
  • 3 dovlecei mici zuchinni  
  • 2 rosii mari  
  • 1 ceapa rosie  
  • ulei de masline  
  • bors Deli’kat de legume  
  • 1 cutie de smantana Nestle ( 170grame)  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 2 linguri de frunza de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume:

Se curata ceapa si se taie marunt; cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi.


Dovleceii si morcovii se curata de coaja; jumatate din dovlecei se taie cubulete si jumatate se rad pe razatoarea mare; jumatate din morcovi se taie rondele si restul se rad pe razatoarea mare.


Rosiile se oparesc , se decojesc si se taie cubulete.


Intr-o cratita antiaderenta se incinge ulei de masline si se adauga ceapa si se lasa la calit cca 3-4 minute, apoi se adauga cartofii, morcovul si dovlecelul ras; se lasa la calit pana cartofii iau o culoare aurie si uleiul ia culoarea morcovului; astfel ciorba va avea o culoare mai apetisanta.


Se adauga apa fierbinte si restul de legume si se potriveste de sare si piper. Se fierbe ciorbita cca 25 de minute si la ultimele clocote se adauga borsul de legume si frunza de patrunjel. Se drege cu smantana amestecata cu 2 lingurite de faina.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Mihaela11_jo 1

02.09.2011, 18:44

Eduarad
Gina

-Miti- 1

04.09.2011, 11:52

Pai la tine si borsul arata altfel

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 08:22

ce bors bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta