Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare

de babi5 in Ciorbe, 6 Dec 2013 | 3425 vizualizari

 

O ciorbita fierbinte si buna de la Babi sa aveti pofta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg tacimuri si aripi
  • 3 morcovi
  • 2 radacini mai mare de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 250 gr mazare  congelata
  • 250 gr fasole verde congelata
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • frunze leusten
  • 1/2 bulion (eu am folosit de casa )
  • 2 ardei galbeni  grasi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bors
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare:

Prima data am curatat si proportionat tacimurile si aripioarele ,apoi le-am spalat bine si le-am  lasat in apa rece.

Apoi am curatat:ceapa,zarzavatul si ardeiul, le-am spalat bine , le-am tocat  marunt  si impreuna cu uleiul le-am pus la calit intr-o oala de 4 l.

Am adaugat bucatile de carne si am lasat pentru 10 minute sa se caleasca impreuna cu zarzavatul .

Am adaugat apa calda peste, pina pe la 1/3 din oala, am potrivit de sare si piper si am lasat la foc mic sa dea citeva clocote ,dupa care am adaugat ,fasolea si mazarea lasind la foc mic sa fiarba in continuare ,apoi am adaugat si cartofii taiati cubulete mici.

Lasam sa fiarba in continuare .Spre terminare adaugam bulionul  si borsul atit cit dorim sa facem de acru,  asezonam cu leustean sau patrunjel  si ...gata ciorbita ..

Pofta mare ..

TIPS-URI

1

Cine doreste poate folosi si smintina

2

Si nelipsitul ardei iute  pentru cei carora le place

3

In locul bulionului se pot folosi si rosii cubulete la conserva  sau pasta de bulion ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu tacamuri si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu paste