Ciorba de legume cu tarhon

de MotanLaOale in Ciorbe, 8 Ian 2014 | 11354 vizualizari

 

Foarte buna chiar daca nu are carnita.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 100g fasole verde
  • 100g mazare
  • 3 cartofi
  • 200g rosii taiate
  • 2 linguri tarhon in otet
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu tarhon:

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.

 Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute.

 Se adauga apoi fasolea verde, mazarea si cartofii si se mai fierbe 15-20 minute.

 Cand sunt fierte toate legumele se adauga rosiile si se mai fierbe 5 minute.

 Se potriveste de gust cu sare si piper,  se adauga mararul si tarhonul si se mai da un clocot.

 Cand nu este post se serveste cu smantana si ardei iute cine mananca.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca se doreste mai acra se mai poate pune otet.

2

Se poate face si cu tarhon proaspat si atunci este dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din costita de porc