Ciorba de loboda

de Deny22 in Ciorbe, 27 Apr 2016 | 1747 vizualizari

 

Felul meu de mancare pe care il prefer in fiecare vara

 

INGREDIENTE

  • aprox 5 legaturi mici loboda
  • o manda de orez
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors
  • 1 ou
  • apa
  • ulei
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Punem pe foc oala pt ciorba, umpluta pe jumatate cu apa si putina sare

loboda o spalam si ii rupem coditele; daca frunzelesunt mici, le lasam intregi, daca sunt prea mari le putem rupe; le adaugam apoi peste apa calda.

adaugam si orezul, lasam la fiert aprox 15min si adaugam borsul

mai lasam 20 min si adaugam leusteanul tocat marunt si oul batut

TIPS-URI

1

Se poate servi atat calda cat si rece

2

Se poate adauga si putina stevie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui