Ciorba de loboda cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg frunza de loboda verde si rosie
  • cca 500 gr. afumatur
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa potrivita
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100 gr.smantana
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • marar verde
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu afumatura:

Curatam frunzele de loboda de pe tulpini si le spalam in mai multe ape, apoi le taiem fasii.


Spalam afumatura si o punem la fiert in oala, impreuna cu morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata. Tot acum adaugam si sare, piper, boabe de mustar dupa gust.


Lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carnea de pe oase.


Adaugam frunzele de loboda, lasam sa fiarba cca 20 minute,apoi batem un ou cu smantana intr-un castronel, adaugam borsul si mararul verde tocat, punem amestecul obtinut peste ciorba, lasam sa dea cateva clocote, adaugam patrunjel verde tocat, stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lavinia 1

02.05.2014, 14:32

foarte buna cu afumatura

MIUTA 1

03.05.2014, 19:45

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:18

Buna ciorbita de loboda dar eexcelenta si cu afumatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda rosie