Ciorba de loboda cu măcriș

de cristinutanicolita in Ciorbe, 26 Iun 2015 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g loboda
  • 200 g măcriș
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 fire ceapa verde
  • 1l lapte
  • 1lg pisatura
  • pătrunjel, mărar, leuștean
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu măcriș:

Frunzele de loboda și măcriș se spală.

Ceapa și morcovul se curata, se spală și se taie.

Într-o oala punem totul la fiert, adăugăm sare și pisatura.

Când este totul fiert, se pune laptele, se mai lasă să dea un clocot și se ia de pe foc și se adauga verdeață,.

Se servește cu smântână, iaurt. 

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Pisatura- slănina data prin masina cu tot cu șoric.

2

După ce se adauga laptele ,nu trebuie sa fiarbă mult ca se branzeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu măcriș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

27.06.2015, 21:03

Interesantă Bine că ne-ai lămurit cu pisătura

mirela0911 1

28.06.2015, 08:19

Gicuta 1

28.06.2015, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors de pangasius