Ciorba de loboda rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 9548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 legaturi de loboda rosie
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • o jumtate de pastarnac
  • 4 rondele de telina
  • 400 g suc de rosii si zarzavat de ciorbe
  • 5 fire de ceapa verde
  • ardei congelat
  • bors
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Loboda a fost curatata spalata, pusa la scurs. Ceapa, morcovul, pastarnacul si telina le-am curatat, spalat, tocat. De asemenea si cartofii.


Intr-o oala mai mica am pus la fiert apa. Cand a inceput sa fiarba am adaugat loboda. Am lasat-o pret de 3-4 minute sa se opareasca. Am scos-o in strecuratoare, am dat-o la un jet de apa rece si am lasat-o la scurs.


Pe foc am pus oala cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat legumele (ceapa, morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si cartofii taiati cuburi). Cand acestea s-au fiert pe trei sferturi am adaugat loboda taiata bucati mai mici. In timp ce toate fierbeau, intr-un ibric am pus borsul la fiert. Cand s-a incalzit bine l-am adaugat peste ciorba. Am pus sucul de rosii si zarzavatul pentru ciorbe. La final am pus uleiul. Am mai lasat pret de 5 munute de la fiert.


Am potrivit gustul de sare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

alilianaa 1

21.03.2013, 07:42

Probabil ca si ei aveau loboda de pe la noi, Ica.

Ubulika 1

21.03.2013, 10:22

abia astept sa fac si eu..ce pofta m-a luat

babi5 1

17.12.2014, 11:11

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu avocado