O alta varianta a ciorbei de miel.... Ciorba de miel reteta
Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cand fierbe se ia spuma formata...
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.
Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.
Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.
Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.
Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.
Daca e cazul se mai acreste cu zeama de la o lamaie .
Pofta mare !
1
Se serveste cu ardei iute.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro