Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 3 Ian 2016 | 1704 vizualizari

 

Treaba sta cam asa, n-am obiceiul sa tin carne la congelator o mie de ani,doar ca n-am avut cu cine sa mananc pulpa de miel ( el mielul are 4, jumatea mea a  avut 2), vara era prea cald si tot asa, incat am ajuns sa o pregatesc azi ca mi-au venit in vizita, pretena de la 1900 toamna cu insul ei.....ai mei baieti nu servesc behaite....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel cca 1,300 kg
  • sunculita afumata cca 200 g
  • 10-15 catei de usturoi
  • sare grunjoasa cca 3 lingurite
  • piper
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi:

Pulpa o lasam la dezghetat de seara, apoi o spalam putin, o stergem cu un servet si o intepam din loc in loc, facem ca niste buzunarase. Intr-o farfurie punem sare, piper si cimbru si tavalim pulpa, apoi bagam in buzunarasele formate usturoi si sunculita taiata marunt. Intr-un vas de yena punem hartie de copt in asa fel incat sa putem sa invelim toata pulpa.Asezam pulpa peste hartia de copt, deasupra asezam fasiute de sunculita, invelim bine pulpa si dam vasul la cuptorul preincalzit la 180 grade, apoi reducem focul . Lasam la cuptor cca 2 si 1/2 ore, inainte cu 20 min, desfacem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca.A iesit o friptura suculenta si delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

Panacris 1

09.01.2016, 17:22

Noi mâncăm behăiteee, la greu

marcela1979 1

21.04.2016, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Costite caramelizate cu sos de lamaie si usturoi