Ciorba de pasare cu smantana

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2020 | 1145 vizualizari

 

Cioba de pasare cu smantana este un preparat delicios.Se serveste fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pasare cu os
  • 1 morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina de pastarnac
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de leustean
  • 2 linguri smantana
  • 1ou
  • sare dupa gust
  • 1
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pasare cu smantana:

Bucatile portionate, spalate se pun la fiert.

Cand a inceput sa clocoteasca, se arunca apa ,se spala carnea si se pun iar la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta se pun legumele.

Legumele curatate,spalate se toaca in cuburi mici.

Oul se bate usor cu o furculita si se amesteca ,cu smantana.

Cand legumele sunt fierte se da focul la minim si in oala de cioba de toarna smantana.

Se lasa sa mai fiarba 2 minute si se stinge focul.

Leusteanul spalat si tocat marunt se pune peste cioba din oala.

Se serveste fierbinte/calda cu ardei iute murat sau verde.

TIPS-URI

1

Carnea de pasare este fiarta cand pielea de la incheietura este plesnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

11.05.2020, 00:18

Rocsi 1

11.05.2020, 19:31

Este o ciorba buna, buna! Vin la masa!

dantes 1

13.05.2020, 10:32

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare