Ciorba de pasare cu smantana

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2020 | 1932 vizualizari

 

Cioba de pasare cu smantana este un preparat delicios.Se serveste fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pasare cu os
  • 1 morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina de pastarnac
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de leustean
  • 2 linguri smantana
  • 1ou
  • sare dupa gust
  • 1
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pasare cu smantana:

Bucatile portionate, spalate se pun la fiert.

Cand a inceput sa clocoteasca, se arunca apa ,se spala carnea si se pun iar la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta se pun legumele.

Legumele curatate,spalate se toaca in cuburi mici.

Oul se bate usor cu o furculita si se amesteca ,cu smantana.

Cand legumele sunt fierte se da focul la minim si in oala de cioba de toarna smantana.

Se lasa sa mai fiarba 2 minute si se stinge focul.

Leusteanul spalat si tocat marunt se pune peste cioba din oala.

Se serveste fierbinte/calda cu ardei iute murat sau verde.

TIPS-URI

1

Carnea de pasare este fiarta cand pielea de la incheietura este plesnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

11.05.2020, 00:18

Rocsi 1

11.05.2020, 19:31

Este o ciorba buna, buna! Vin la masa!

dantes 1

13.05.2020, 10:32

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de tarhon