Ciorba de pastai (fasole galbena)

de Panacris in Ciorbe, 24 Mai 2012 | 6145 vizualizari

 

O ciorbita buna ptr vremea de afara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • cartofi 4 bucati,
  • fasole galbena 1000 g.,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • leustean,
  • marar 1 legatura,
  • faina 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai (fasole galbena):

Eu am folosit fasole oparita si congelata, din provizia de anul trecut. Ceapa se curata si se pune la fiert intreaga in apa cu putina sare.

Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa primul clocot se adauga si fasolea, se asezoneaza de sare, se adauga leusteanul si se lasa la fiert la foc moderat cca. 20 de minute. Intre timp se faina se amesteca cu lingura de boia se desface cu apa rece sau lapte si se adauga la ciorba. Se lasa sa se dea un clocot, amestecand continuu, pentru a nu se face cocoloase. Dupa ce s-a oprit focul se presara marar sau patrunjel, tocat marunt dupa gustul fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai (fasole galbena)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

iri_iri 1

24.05.2012, 23:38

ei da ,de mult nu am mai vazut si un pic de zeama....ca tare ma saturasem de atatea uscaturi

Panacris 1

25.05.2012, 07:28

Multumesc pentru aprecieri!

cocolina 1

25.05.2012, 21:44

ce bunatate ce ciorba de mult nu am mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!