Ciorba de perisoare

de delia64 in Ciorbe, 31 Ian 2013 | 3914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 350 g amestec de carne tocata (vita+porc)
  • o ceasca de orez
  • 2 oua
  • patrunjel verde(din congelator)
  • sare, piper dupa gust
  • Pentru ciorba
  • 500 ml zeama de varza
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • o felie de telina
  • o felie de gulie
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 ardei kapia rosu
  • un rasol de vitel
  • 3 linguri ketceap de casa
  • frunze de patrunjel si telina (din congelator)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert intr-o cratita de 6 l impreuna cu rasolul.


Adaugam legumele taiate cubulete si ceapa taiata solzisori si lasam la fiert aproximativ 20 de minute.


Intre timp facem perisoarele.


Orezul inflorit se pune intr-un bol, adaugam carnea, cele 2 oua, sarea si piperul dupa gust si patrunjel verde.


Amestecam compozitia si formam bilute pe care le asezam pe un platou presarat cu faina (pentru a nu se lipii de platou).


Daca zarzavatul este fiert adaugam perisoarele si ketceapul.


Lasam 15-20 de min. la fiert si cand perisoarele s-au ridicat la suprafata potrivim de sare, piper si zeama de varza.


Presaram frunze de telina si patrunjel si mai lasam 15-20 de min. la foc mic.


Gustam si daca dorim mai acra ciorba mai adaugam zeama de varza.


Servim cu smantana si ardei iute.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

carmen_dia 1

25.04.2014, 22:37

delia64 1

30.05.2014, 15:55

babi5 1

12.12.2014, 20:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele cu cacao si nuci

de katty 6

ieri la 22:55

Fasole verde cu ciuperci si rosii

de katty 6

ieri la 22:50

Salata cu quinoa, dovlecel de gratar,avocado si ton

de katty 6

ieri la 22:00

Supa de spanac cu cartofi

de katty 6

ieri la 21:39

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare