Ciorba de perisoare

de babi5 in Ciorbe, 15 Iun 2013 | 1178 vizualizari

 

Este o ciorbita buna si satioasa, asa ca am trecut la treaba. A iesit super buna!

 

INGREDIENTE

  • 3/4 kg carne macinata de porc
  • 4 morcovi
  • 2 ardei galbeni
  • 2 patrunjei
  • 2 cepe
  • 150 gr orez
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • frunze de leustean
  • 2 felii telina
  • bulion (a la mala am folosit eu)
  • ulei 50 ml.
  • foi dafin
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata zarzavatul, ceapa, ardeiul, se spala bine si se toaca, apoi il punem in oala, adaugam uleiul si le lasam sa se joace un picut impreuna, pina morcovul lasa un picut de culoare. Adaugam apa calda, lasam sa dea un clocot, apoi adaugam perisoarele pe care le-am modelat intre timp.


Perisoarele le facem astfel: intr-un castron punem carnea macinata, adaugam piper, sare, vegeta, ouale si orezul bine spalat. Amestecam bine pina obtinem compozitia dorita.


Dupa ce am adaugat perisoarele, lasam sa fiarba aproape 80% apoi adaugam bulionul, potrivim de sare, piper. Daca vrem mai acrisoara putem adauga zeama de lamaie sau otet. Asezonam la final cu frunze de leustean, patrunjel sau telina.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se serveste ca atare sau cu smintina cine doreste

2

Si un ardei iute la fel cine doreste

3

Am folosit o oala de 4 litri

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (23)

babi5 1

15.06.2013, 18:47

va pupa Babi de frumoase

Rocsi 1

15.06.2013, 20:38

O ciorba foarte gustoasa

babi5 1

15.06.2013, 22:39

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video