Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se framanta bine ingredientele pentru perisoare, exceptand faina, se formeaza bilute mici apoi se tavalesc prin faina.
Se pune o cratita pe foc, se da ceapa prin razatoare si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga bulionul iar apoi se toarna 1,5 l de apa fiarta. In supa fiarta punem perisoarele. Lasam sa clocoteasca 4 minute, dupa care adaugam si taiteii. Ciorba se lasa la fiert pana cand se inmoaie pastele iar chiftelutele sunt gatite.
Pentru a pregati sosul, amestecam intr-un bol oul cu iaurt si faina, apoi adaugam in fir subtire din ciorba amestecand continuu. Oprim focul, lasam ciorba 3 minute sa se limpezeasca apoi o dregem cu sos.
Se condimenteaza ciorba cu sare si menta uscata.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult