Ciorba de perisoare din carne de vitel , cu mult tarhon

de merisor in Ciorbe, 9 Oct 2012 | 1810 vizualizari

 

Am facut pana acum ciorba de perisoare din tot felul de carne, dar de vitel este pentru prima data. A iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata de vitel
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 cescuta de orez
  • 1 varf lingurita cimbru
  • 1 varf lingurita piper macinat
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita tarhon
  • 3 L apa
  • 1/2 lingura sare
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de vitel , cu mult tarhon:

Am trecut carnea prin masina de tocat, am trecut si 2 cepe si le-am amestecat. Am asezonat cu putin cimbru, sare si piper si am lasat la odihnit pana am fiert zarzavatul.


Am pus o oala cu apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere am pus legumele tocate, putina sare si am acoperit. Am lasat cam 30 de minute dupa care am amestecat carnea tocata cu cele doua oua si am inceput sa fac perisoarele pe care le-am scufundat in apa cu legume. Am adaugat si orezul. Fiind carnea cruda au fiert repede la foc mediu cam in 30 de minute apoi am pus sucul de rosii si am mai lasat 10 minute, dupa care am ridicat de pe foc si am pus tarhonul. Am acoperit oala pentru a se infuza bine tarhonul. Foarte placuta aroma acestuia.

 

TIPS-URI

1

Nu am mai pus alte verdeturi pentru a nu strica aroma tarhonului

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de vitel , cu mult tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

merisor 1

10.10.2012, 10:40

Multumesc, bucatarasi dragi!

dobrezaira 1

11.10.2012, 10:26

ce-as manca un bol fierbinte,poate ma pune pe picioare ca sunt la pamant din cauza racelii, sunt sigura ca este grozava

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec