Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Mar 2021 | 3846 vizualizari

 

  Cate perisoare   prepari din 300 gr piept de pui ? Pai cam 29 :D Daca le reformatezi ies si 30. Mereu mi-am dorit sa prepar eu perisoare minuscule cum am vazut la o nunta in Salaj .Uite ca acum am reusit .
Recent  imaginatia mi-a fost pusa la incercare ,pentru a prepara o ciorbita de perisoare care sa fie  gustoasa dar si sa se incadreze in regulile mea de dieta M.B.
Uite a se poate si inca chiar foarte bine !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa mica
  • 1 tija apio
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cu varf pasta dea ardei copt -facut in casa
  • 1 lingura leustean uscat maruntit
  • patrunjel verde tocat
  • codite de ceapa verde tocate
  • 1 morcov mare + 1 patrunjel radacina fiert in supa de pui
  • 1 l supa clara de pui cu legume
  • 2 linguri otet mere
  • smantana -optional
  • orez -optional
  • Pt . perisoare
  • .......................
  • 300 gr piept pui
  • 1 lingura cu varf de ceapa tocat
  • 1 lingura cu varf apio -tija telina verde
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 bucatica mica de ardei iute uscat
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt :

 

  •   Curatati si spalati legumele .
  • Tocati marunt ceapa si maruntiti apio si ardeiul gras .
  • Sotati usor legumele pregatite .
  • Adugati deasupra pasta de ardei copt . Amestecati . Sarati .
  • Se toarna peste legumele sotate zeama clara de pui si inca un l apa .
  • Fierbeti la foc domol cam 10-150minute .
  • Intre timp pregatiti perisoarele ,
  • Ingredientele date pentru perisoare se blendeaza cateva secumde pana se omogenizeaza si formeaza o pasta . 
  • Cu mainile umezite se prepara mici perisoare .
  • Din 300 gr compozitie cu piept de pui am obtinut 30 prerisoare .
  • Se reduce intensitatea fierberii[ sa nu se zdrobeasca perisoarele ] si se introduc perisoarele la fiert .
  • Au nevoie maximum   10 minute de fierbere .
  • Adugati si morcovul fiert si telina  fierte ,taiate  cubulete+ leusteanul maruntit .
  • Dregeti ciorba cu otet de mere .
  • Gustati ciorba si sarati /acriti/ piparati daca este necesar .
  • La servire adugati patrunjel verde tocat si ceapa verde taiata , pentru prospetime .

  Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

02.04.2021, 00:46

Daniela . Multumesc

mihaelar63 1

02.04.2021, 00:47

Claudia

Anett 1

07.04.2022, 10:02

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa alfabet